woensdag 8 februari 2017

Zeeppompje doopsuiker

Een cilinder-, stolp- of bolvormig zeeppompje gevuld met heerlijk ruikende handzeep. Stijlvolle ovalen zeeppompjes , afgewerkt met naam. U kan de flesjes leeg bestellen, of al gevuld met witte, babyroze, babyblauwe of gouden handzeep. Onze zeeppompjes zijn een leuk alternatief voor de klassieke suikerboontjes. Met onze naamstickertjes kan je dit zeeppompje makkelijk personaliseren.


Zeepdispenser - doopsuiker.

In het doopsuiker gamma blijft de zeepdispenser een populair artikel. De kleur van de zeep is mooi zichtbaar doorheen het flesje, en door de vlakke voorkant zijn ze perfect af te werken met . De geboorte van je kindje vieren? Bij AVA zit je goed voor doopsuiker , suikerbonen en verpakkingen voor doopsuiker. Ga zelf aan de slag met AVA!


Euro Shop is reeds jaar en dag een begrip in de wijde regio. Ontstaan als een kleine, eenvoudig legerstock, groeide de winkel uit tot een mastodont met . Jeneverflesjes als doopsuiker met sticker.

Beschikbaar in verschillende kleuren. Zeeppompje rond met parels. Naar keuze stijlvol gepersonaliseerd met de naam van uw baby of communicant. Uiteraard kunnen deze er enkel uitgehaald worden door het pompje de openen.


Hallo, Wij zijn op zoek naar lege zeeppompjes. Pauline doopsuiker zeep click click kubus. Deze website maakt gebruik . Opzoek naar een leuke verpakking voor jouw doopsuiker ? Doopsuiker , geboortekaarten en zoete geschenken.


Koop ronde zeeppompje en krijg . Nathalie ontwierp voor Lex een prachtig geboortekaartje met bijpassende doopsuiker. Naar de Belgische traditie hadden wij ook doopsuiker in de kleuren van. Ik wou geen naam op het zeeppompje laten drukken zodat mensen . Tips en inspiratie om zelf je doopsuiker te maken.


Ideeën, tips en leuke websites ter inspiratie van je eigen originele doopsuiker. Bonino Wevelgem jongen blauw goud plexibal zeeppompje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts