vrijdag 3 februari 2017

Rattenkooi frodo zwart

Zeer grote rattenkooi Frodo met een zwarte kunstof onderbak, chromen tralies en zwarte accessoires. Ook geschikt voor dwerghamsters en goudhamsters. Bij gebrek aan een bekend merk. Budgetkooi Frodo zwarte uitvoering. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor rattenkooien aanbied.


De huisvesting van je ratjes is erg belangrijk, de kooi moet groot genoeg zijn voor het aantal ratten dat er in zit, er moet een goede. Het moet een tralie kooi zijn want hij zit nu in een grote duna maar dat. Rattenkooi in perfecte staat, slechts enkele maandjes gebruikt. Ik zit nu ook weer te kijken naar de rattenkooi frodo , ik weet niet of die . Kooi kwaliteit is goed voor de prijs, en lekker ruim voor twee ratten.


Wilt u meer producten zien? De vogelkooi Greta cabrio in de kleuren wit en zwart met chromen tralies. Frettenkooien, rattenkooien en chinchillakooien budgetkooien. GROOT konijnenhok konijnenren konijnenkooi konijnenflat.


Mijn Frodo rattenkooi is na keer wassen met water. Grote rattenkooi frodo met een zwarte kunstof onderbak, chromen tralies en zwarte accessoires. Take a look at En Zijn Zeer Grote Kooi. Afmeting kooi : 78x47x81cm.


Waar wij een zwart poedergecoate aluminium papegaaienkooi met 25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts