donderdag 23 februari 2017

Landelijk wonen te koop zuid holland

Rijswijk, Zuid Holland - Te Koop - Eengezinswoning - 3m². Landelijk wonen in een super leuke vrijstaande dijkwoning met slaapkamers op een net zo. Raalte, maar gelegen in het landelijk gebie staat deze geschakelde moo. NV Markelo - Wonen verscholen in het groen in het buitengebied van Markelo.


Klaver Makelaardij is de landelijk wonen specialist van Noord- Holland.

Huizen die met name te koop staan in het buitengebied van Noord- Holland. Authentieke karakteristieke woning, Vrijstaande woning Zuid Zijperweg 70€ 525. Gerestaureerde molen te koop in Zuid Holland. Actief in Noord- Holland.


Deze woonboerderij in Middenbeemster staat te koop. Te koop : Ontwikkel uw eigen melkveebedrijf in Bleskensgraaf! Het agrarisch bedrijf is landelijk gelegen en z. Een unieke mogelijkheid om vrijstaand te wonen.

Gesitueerd op een prachtige idyllische plek langs een sfeervol landelijk slingerdijkje aan de rand van . Huis te koop : Kruisweg 3 Bleiswijk. Met eerlijke informatie over. Fraai, rustiek en landelijk wonen. Dagelijks het gevoel van vrijheid en privacy ervaren dat wonen in een. Als aankoopmakelaar weet de Neerlandia-makelaar wat er te koop is.


Zuideinde West Kamperveen - Nederland. De boerderij beschikt over veel authentieke details. Schep Makelaardij ontzorgt bij de taxatie, koop of verkoop van huis of bedrijf. Ligging, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open . Huurwoning Zuid Holland , eenvoudig een huurwoning in Zuid Holland. Schitterend landelijk gelegen vrijstaande woning in het groene hart met loods van circa 228 . Woonhuis te koop : Vraagprijs € 745.


Wij noemen dit Landelijk en Bijzonder Wonen. Meerkerk: LANDELIJK WONEN op minuten afstand van Utrecht, door de verbeterde verkeersverbindingen! Hier heeft u de gelegenheid om . Een fijne woning voor (actieve) mensen die graag landelijk wonen maar toch diverse voorzieningen .

BSD (geldt niet voor landelijk wonen ). Zuid - Holland over het algemeen te duur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts