dinsdag 7 februari 2017

Kop en schotel vintage

Setprijs € pakketten verzenden: dpd: . Vind kop en schotel vintage op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop kop en schotel vintage op Marktplaats.


Vergelijk goedkope Vintage kopjes uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor. De kopjes hebben de perfecte maat om een espresso in te.

Je zocht naar: kop schotel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Ook in pastel verkrijgbaar! Queen Anne Fine Bone china kop en schotel. Beenderporselein (van het Engelse Bone china) of ivoorporselein is een. Leuke vintage kop en schotel In goede vintage staat.


De kop en schotel hebben een exclusief design en hebben een zeegroene . Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub) voor info kunt u ook terecht op mijn.

Supermooie vintage kop en schotel waar je een lekker koppie uit kunt drinken, maar ook leuk is om als decoratief stuk te gebruiken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Riverdale schotels aanbied. Schrijf de eerste review over dit product. Voeg toe aan verlanglijst-NL . Dit schattige setje kop en schotel heeft een prachtige okerbruine kleur. Het espresso kopje is rondom gedecoreerd met stipjes en boogjes, het schoteltje rond de . Royal Albert Polka Blue Vintage is een klassieker met een speels patroon.


Sierlijke stippen gecombineerd met een enkele roos en sierlijke, goud-omrande. Fraaie kop en schotel met fris gekleurde pastel bloemetjes. Vintage porselein met reliëf, zowel op het kopje als de schotel. Merk: Lorenz Hutschenreuther, type Rosita.


Tijd voor een heerlijke kop koffie of thee heeft iedereen. Daarom is een kop en schotel leuk als cadeau voor iedere relatie of geschikt als bedrijfsservies. Twee schattige oude gebloemde koffiekopjes met schoteltjes. Met roze roosjes en gouden randjes.


In dit geval echt van mijn oma geweest. Set van Arcopal France, grote kop en schotels met fris fruit decor. De vintage staat is goe normale gebruik sporen.

Laat je inspireren en kijk gezellig . Je espresso smaakt nog beter in deze prachtige kopjes met een vintage touch van Cabanaz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts