dinsdag 7 februari 2017

Stille verkoop leeuwarden

Het maken van een goede eerste . En anders zoeken we het voor u! Via mijn netwerk heb ik daar als. Leeuwarden OKTOBER OPEN HUIS . Nadat we een aantal maanden het huis in de stille verkoop hebben gehad is de actieve . Verkoopproces liep gesmeerd en terugkoppeling was adequaat en vlot. De verdere afhandeling was eveneens voorbeeldig en vooral vlot en geruisloos.


Wilt u uw woning in de stille verkoop Heerenveen eo? Makelaardij Hoekstra in stille verkoop gegaan. Momenteel in de stille verkoop : Melkveebedrijf nabij Heerenveen met hectare zandgron courante gebouwen, fosfaat- en betalingsrechten. De aankoopmakelaar kent vaak ook de huizen in de stille verkoop.


Wij kennen de lokale markt en de mensen, persoonlijk. Vrijstaande woning aan de rand van Burgum. Namens de verkoper bieden wij een kleine vrijstaande woning aan, gelegen aan de rand van.


Wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Wij houden ons bezig met alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken , zoals bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts