woensdag 22 februari 2017

Ikea expedit kast met bureau

IKEA - KALLAX , Bureau , , Door de verstelbare doppen staat dit bureau ook op ongelijke vloeren stabiel. De flexibele KALLAX kasten zijn van tot aan vakken te koop. Bekijk alle kleuren en inzetten om alles netjes op te kunnen bergen. Lichte gebruikssporen, maar . Bureau (wit), dat gehangen kan worden aan expedit kast van ikea.


Wit ikea bureau met 8-vaks expedit vakkenkast incl lades (zwart).

Kast is gebruikt maar kan prima nog een ronde mee. Beschikt over twee witte . Er zitten ook opbergers bij (roze en met bloemen). De kast is met plezier gebruikt, daardoor. In de kast zitten twee laadjes. Vind ikea kallax kast met bureau op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Ikea Expedit kast wit (4x4) met bureau. Wellicht kunnen onderstaande .

Ikea expedit en kallax bureau te koop ivm verhuizing. Maak van jouw ikea kast , bureau of tafeltje iets unieks. Beplak de planken met plakfolie! Heeft ook wat gebruikerssporen (zie foto) voor de . Met bijpassend bureau dat eraan vast zit.


De voorste kunstof plaatjes van de kast zijn . Het bureau blad heeft wat beschadigingen. Pas een jaar ou mag weg ivm verhuizing. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Betreft alleen het bureau ! Mooi ikea kallax bureau voor de ikea kallax kasten. Op het blad zitten krassen( zie foto van dichtbij genomen). Bureau voor Expedit kast IKEA.


Nette ikea kast en bureau. Kallax kast - bureau combinatie. Kast en bureau zijn in prima staat, lichte gebruikerssporen. De maten van het bureau zijn x . Bevestigingsmateriaal aanwezig.


Hierbij bied ik een kallax kast van ikea aan, met daarbij een bijbehorend bureau.

Bureau om aan kallax kast te hangen ( ikea ) Zeer goede staat. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een man wilde graag een functioneel bureau met veel opbergruimte.


Hij kon zijn ideale bureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts