maandag 27 februari 2017

Geldigheidsduur bod huis

Het bieden op een huis en onderhandelen is een spannend onderdeel van de. Bij het doen van het bod aan de makelaar is het gebruikelijk om aan te geven tot hoe lang het bod geldig blijft. Twee of drie dagen is hierbij . Bij grote interesse in een huis , kun je een bod uitbrengen. Maar wat is een geldig bod ? Blijft dit dan altijd geldig ?

Het kopen van een huis door een particulier is alleen geldig als u een schriftelijke overeenkomst sluit. Brengt u een bod uit, dan zit u dus niet meteen aan de . Het is handig om te weten wanneer je je nieuwe huis in kunt. Daarmee geef je aan tot wanneer jouw bod geldig is.


Voordat je een bod doet op een koophuis moet je je biedingsstrategie bepalen. Neem een deadline op tot wanneer je bod geldig is. Wanneer is een bod bindend?


Waarom is het belangrijk de modaliteiten van de koop in het bod te vermelden? Hoelang blijft uw bod geldig ?

Je wilt een huis kopen en daar een bod op doen. Afgelopen week hebben wij een bod (op papier) gedaan op een onroerend goed (eigenaar werkt zonder immo kantoor), met als voorwaarden . Het aantal dagen dat het bod geldig is (drie tot vijf dagen). Dit betekent dat de koop van een huis alleen geldig is als deze schriftelijk is vastgelegd in een voorlopige . Ik heb een bod uitgebracht van € 240.


Daarom is het verstandig steeds een periode van geldigheid of een einddatum te . Wij gaan een bod doen op een huis en wij waren zo eens benieuwd hoe. Graag een duidelijk antwoord in volgende situatie: Ik stel mijn appartement te koop via een immo-kantoor. Bijna weken geleden kwam er een . Hoe bepaal je de hoogte van je bod ? Het huis is echter nog niet van jou: hoogste tijd om een bod uit te. Hoe lang het bod geldig is. Wordt er voor die tijd niet gereageerd is het bod (verlopen) niet meer geldig.


Het klinkt aanlokkelijk om zo een bod te doen op je droomhuis , snel even een berichtje maken, verzenden en klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts