maandag 27 februari 2017

Glazen hamsterkooi marktplaats

Deze glazen kooi heeft twee verdiepingen. Vind hamster kooi glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind glazen hamster kooi op Marktplaats.


Mooie glazen hamsterkooi met lief mannetje en lief vrouwtje, in de kooi zit en tussenschot . Glazen kooien voor knaagdieren. Hierbij verkoop ik mijn glazen hamsterkooi. De kooi is in goede staat alleen zijn er hier en daar op de hoeken aan de buitenkanten. Deze bak heb ik gebruikt als tijdelijk verblijf voor mijn muisjes en is daardoor niet meer geschikt als aquarium.


Gratis op te halen, met of zonder . Een ruim knaagdierenhuis dat beschikt over glazen wanden en traliefafdekking met . We hebben hem zelf als hamsterkooi voor onze hamster gebruikt, maar voor reptielen en gerbils is . Erg mooie kooi van lxbxh 80x40x40. De conditie is nog in goede staat. Inclusief toebehoren die . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . De hamsterkooien die wij aanbieden geven je hamster een prettig onderkomen voor een fijne prijs. De kooien variëren van metalen kooien tot aan glazen.


Deze kun je ook wel via marktplaats vinden, als je deze plat legt en die glazen. Ferplast Hamsterkooi Karat 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts