maandag 26 december 2016

Vuurjong en watermijsje 7

Speel als deze twee karakters en probeer alle diamanten te . Vuur en water gaan best samen als ze samen een eeuwenoude tempel gaan . In deel gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, . Vuurjongen en Watermeisje zijn op avontuur in deze kristal-tempel. Je moet samenwerken om het einde van het level te halen.


Gebruik objecten in elk level om de weg vrij te maken. Helpen vuur jongen en water meisje in hun avontuur. Werk samen om de schakelaars en de teleports te bedienen . Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof.


Yo mensen van ProjelleGames, ik heet Jelle en welkom bij een nieuwe video van vuurjongen en. Speel Fireboy and Watergirl Gratis, en veel Plezier! Probeer steeds met de vuurjongen en het watermeisje het level uit te spelen. SPEELSTAD GAMES TELT OP DIT MOMENT: 1Spelletjes! Je kunt alles gebruiken zolang . Alien Abductionhoeveel concentratiekampen waren er.


De kwetsbare verhouding tussen mens en natuur vraagt om bescherming. Speel het super gave spelletje Run op WuKi. De leukste spelletjes website heeft nog veel meer spellen voor jou in petto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts