donderdag 15 december 2016

Kast op maat laten maken amsterdam

Vraag gratis een offerte . Imiho meubels op maat - custom made furniture - garderobekasten. Ontdek de mogelijkheden van een Hubo kast op maat en geef uw. Keukens, boekenwanden, kledingkasten , kamer ensuite en meubels op maat ontworpen.


Na uw bestelling maken we altijd een afspraak om de kast te komen inmeten. Een mooi wandmeubel of dé perfecte inloopkast exact op maat en helemaal passend.

Stijlvolle kasten , wandmeubels en elk ander idee op maat maken : dat is . Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. De Graaf BV maakt uw kast op maat geheel naar uw wensen. Kastsystemen van de hoogste kwaliteit op maat gemaakt. Onze filosofie is om meubels te maken die voor zichzelf spreken, die zich ook volledig.


Wij bieden vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Wij fabriceren zowel kasten als meubels op maat en interieurs voor particulieren en bedrijven. Amsterdam is dé speciaalzaak voor je complete woninginrichting.

Van Broertjes maakt teakhouten meubels op maat. Art déco, design of klassiek. U kunt ook uw eigen meubel laten ontwerpen. We maken met liefde de tafel van jouw dromen of de kast die precies bij jou past.


Heb je een eigen ontwerp en wil je dit laten uitvoeren? Kasten op maat voor elk vertrek Een boekenkast , een kast voor de slaapkamer,. Al jaren ontwerpen en maken wij met passie mooie kasten voor het hele huis.


Ontbrekend: amsterdam Meubels laten maken? Inloopkast op zolder op maat maken. Bij het Nederlandse STIJL kunt u uw kasten op maat laten maken. Wij zetten uw wensen om in een droom die verwezenlijkt wordt.


Laat een creatief en eigentijds meubel speciaal op maat voor uw ruimte maken. De kast is uit elementen achter de trap langs opgebouwd. Offerte aanvraag voor het laten maken van een meubelstuk. Wij maken meubels en interieurs op maat voor zowel architecten en particulieren als voor. Uw kast perfect laten aansluiten bij de inrichting van uw huis?


Ik wil een kast op maat laten monteren.

Schuifdeuren met kast in de gang maken. DE meubelmaker van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts