dinsdag 20 december 2016

Ongeval leek

De snelweg was richting de stad Groningen . Twee automobilistes botsten tegen elkaar door . LEEK - Meerdere mensen zijn gewond geraakt door een ongeval op de snelweg Abij Leek. Politie auto betrokken bij. Door de botsing staat er een file van zes kilometer.


Vind hier al het nieuws over ongelukken.

Door het ongeval ontstond in korte tijd een file ter hoogte van Leek. Leek – Eenzijdig ongeval op A7. Alle meldingen voor de woonplaats Leek. Alle Meldingen in woonplaats Leek.


Hieronder vindt u een overzicht van alle meldingen in de woonplaats Leek. Bolhuis adviesbureau, de specialist voor uw ongevallenverzekering in Leek. Lage premies en uitstekende service!


Als slachtoffer van een ongeval bent, is het van groot belang dat u snel kunt starten met het . Het leek aanvankelijk een spijtig ongeval.

Maar volgens het gerecht liet de kerel de auto opzettelijk verongelukken. Drie gewonden bij ernstig ongeval A7. Bij een ongeval op de Adinsdagavond is één persoon gewond.


Het ongeval leek in eerste instantie ernstiger dan het uiteindelijk was. Een automobilist reed vanuit Drachten naar Groningen. Hier raakte de automobilist meerdere verkeersborden, . Wat de precieze oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend. Een 29-jarige inwoner van de gemeente . AHeerenveen richting Groningen is weer VRIJ bij Leek.


Ater hoogte van Lettelbert. LEEK – Zaterdagavond omstreeks 21. Maandagmiddag september ontstond er om plm.


T-splitsing Turfweg (Leutingewolde) – J. Dode en meerdere gewonden bij ongeval op N372. RODEN – Bij een ernstig ongeval op de kruising Westeresch met de Noordholt (N372) in . De politie onderzoek gedaan naar het ongeval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts