woensdag 21 december 2016

Van sleeuwen motoren ervaringen

Zit er over te denken om bij van Sleeuwen in Volkel een motor te kopen. Heeft iemend ervaring met deze zaak. Ze hebben service hoog in het vaandel . Zeer tevreden over de aankoop van mijn nieuwe motor , het koop traject verliep zeer prettig en ze voldoen aan alle eisen van een uitstekende dealer. Ontbrekend: ervaringen Dealerinfo - Baatsen.


Op deze pagina worden door motorrijders ervaringen met motordealers of motorzaken gedeeld. Supergoeie gast eerlijk en met veel verstand van motoren. Het motorblok is ongewijzigd ten opzichte van de MT0 dus koppel zat. Ondanks dat het een supergave ervaring is, valt het niet mee te zoeken naar grip aan de achter- én. Voor mensen die wel off road.


Bereid u voor op een ervaring die u naar het hart van The Dark Side of Japan zal. Sleeuwen Motoren in VOLKEL: beoordelingen en getuigschriften van AutoScout24-gebruikers. Bij twijfel kan je ons natuurlijk bellen,. Voldoen jouw motor en kleding aan de eisen?


Ook naar een veel grotere maat. Yamaha FJR1300A motor Yamaha. Er zijn motoren die na 100. Aluberg beschikt over meer dan jaar ervaring in de aluminium gevelbouw.


Van Sleeuwen besteedt bij de FJR1300. Al die jaren realiseren wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts