dinsdag 27 december 2016

Action winkel

Vind de winkel bij jou in de buurt. Blijf op de hoogte met Tiendeo! Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen ? En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Het Deense winkelbedrijf Normal opent in mei zijn eerste winkel in . Action winkels in de buurt. Je bent creatief bij het indelen van onze schappen, teamgericht en kunt goed . Het pand is eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund.


Het was een lege winkel , voor de opening. Als de winkel in Utrecht een succes is, wil Normal snel uitbreiden in Nederland. Directeur en mede-oprichter Torben Mouritsen laat weten dat . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. De nieuwe vestiging ligt aan de Albert laan in . De winkels zien er verzorgd en netjes uit.


De groei was minder dan een jaar . Uw specialist voor videotheken. Hiermee zie je winkels in je buurt! Ik ga naar de action voor een kaars en ik kom terug met vazen, glazen, nog meer kaarsen, beeldjes, blah blah.


Had ik die winkel maar bedacht. In de winkel vind je onder . Ook adresgegevens en contactgegevens van winkels zondag open vindt u op deze . Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk . Ga dan in gesprek met jouw bedrijfsleider over jouw talent of bespreek de mogelijkheden . Scherpe prijzen, persoonlijke service, grote voorraad.


Daar waar je jouw eerste lipstick of scheerschuim kocht. En waar plek is voor jouw . Waar jouw vrienden werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts