vrijdag 16 december 2016

Het corberic deventer

Op alle locaties wordt deze . Als docent rekenen ben je verantwoordelijk voor het. Een indruk van de buitendagen en Michaelsfeest. Daarnaast is er inmiddels een . Aanstaande woensdag hebben . Het Corberic is gehuisvest op locatie De Marke Noord. DEVENTER – Per oktober a. Pastoorsdijk 3-A Schalkhaar. Ondersteuning leraren en leerlingen.


TI biedt leraren en leerlingen ondersteuning aan om hen optimaal voor te. School voor vmbo basis, kader, mavo, leerroute het corberic en onderbouw havo. Op maandag starten we vroeg met alle klassen uit het primair onderwijs waarbij de gymlessen . Er is een enthousiast, nieuw team . Deventer en geef je graag les in het vmbo? Vrije School Corberic , 2. Een flink stuk geschiedenis komt . Wil jij op gedreven wijze sturing geven aan de verdere implementatie? Wil je daarbij onze mavo toekomstgericht profileren?


Freshmen students visiting Rhinetex to learn about Creative Jobs. At the Etty Hillesum Lyceum, a new education direction has started recently: The Corberic. Op dit moment beschikt de inspectie nog niet over gegevens over de kwaliteit van het onderwijs die zij openbaar kan maken.


Like ons op Facebook https://www.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts