dinsdag 12 januari 2016

Kubussen aan de muur xenos

Wees creatief en stijl ze naar jouw eigen smaak. Deze vierkante blankhouten kubus is erg leuk in de woonkamer of slaapkamer. Gebruik hem als bijzettafeltje of nachtkastje.


Laat je creativiteit de vrije loop met deze naturelle kubus. De onbewerkte, houten panelen lenen zich namelijk uitstekend voor beschilderingen en andere . Bestel vandaag nog een kubus op Xenos.

Zet ze allemaal los neer als tafeltjes of stapel ze op tegen de muur voor een . Deze naturelle kubus is echt multifunctioneel. Schroef er wieltjes onder om hem makkelijk te kunnen verplaatsen. Het neutrale, houten blok is vervaardigd uit vier onbewerkte panelen en heeft een rechthoekige afmeting van. Met deze naturelle kubus kun je alle kanten op. Deze blankhouten kubus is multifunctioneel en leent zich uitstekend voor creatieve uitspattingen.


De afmetingen van deze kubus zijn 48x37xcm. Met de blankhouten kubus kun je alle kanten uit. Zet deze grote kubussen in de woonkamer en vul ze met .

Het is een handige bijzettafel en opbergbox in een. Bij Blokker vindt u een uitgebreid assortiment wanddecoratie. Met Blokker maakt u de juiste keuze! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Helaas hebben wij niets gevonden voor wandplanken xenos.


Kubussen geven je kale muren net dat extra. Fleur je muren op met deze originele wandversiering. Bekijk en reserveer je wandkubus direct online. Wandplank Casino grijs Kubus Wonen Culemborg.


Deze praktische opbergbakken hebben handvatten en zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende . Ons assortiment beschikt over mooie, betaalbare wandplanken. Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers.


Xenos kistjes met gekleurde achterzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts