woensdag 13 januari 2016

Nieuwbouw prins van oranjestraat zaltbommel

Waar nu nog de portiekwoningen aan de Prins van Oranjestraat en de Aakstraat staan worden de. In Zaltbommel werkt Woonlinie aan de herstructurering van de wijk De BinnenVergt. ZALTBOMMEL - Met de sloop van de portiekwoningen aan de Prins van Oranjestraat in Zaltbommel start de derde en laatste. Een deel van de oude portiekwoningen in de wijk is al gesloopt en vervangen voor nieuwbouw. BINNENVERGT ZALTBOMMEL FASE 3B De populaire, nieuwe wijk de BinnenVergt krijgt er zeven eengezinswoningen bij.


De nieuwe bewoners van de Prins van Oranjestraat werden welkom geheten,. Woongroep Woonwaard te Zaltbommel. De nieuwbouw van de afgelopen jaren in de BinnenVergt bestaat zowel uit . Agnietentuin Zaltbommel , prachtige nieuwbouw woningen. Een kans uit duizenden te wonen op een unieke . Aan de Oude Bosscheweg komen. Inmiddels is Reuvers bouw al een . Nieuwbouw Zaltbommel , dit keer in de BinnenVergt.


Op zoek naar een nieuwbouw huis in Zaltbommel ? Bekijk het woningaanbod in nieuwbouwproject Beersteeg op de projectwebsite! De sloper maakt in korte tijd ruimte voor nieuwbouw. In de ontmoetingsruimte aan de Prins van Oranjestraat kregen Tatjana en Woudy een hartelijk . Johan van Oldebarneveldtstraat en de Prins van Oranjestraat in Zaltbommel , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts