vrijdag 29 januari 2016

Werkblad spiegelen groep 7

Teken elk figuur in spiegelbeeld na. Met dit werkblad leren jouw leerlingen werken met coördinaten en spiegelen in. Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs.


Oefenen van schaduwen, contouren en spiegelen ( groep ). Spiegelen is niet voor elk kind makkelijk om te doen, maar is wel een goede oefening.

Als je op internet zoekt naar werkbladen vind je niet altijd eenvoudige werkbladen. Als leerkracht kunt u de werkbladen gebruiken om het lesmateriaal in basisonderwijs. Met behulp van het raster is het eenvoudig om de figuren te spiegelen. De werkbladen zijn gratis voor gebruik op scholen en voor privégebruik.


Grote getallen - Kommagetallen - Afronden. Oefenen met plattegronden, hoogtegetallen, aanzichten, spiegelen ! Werkbladen rekenen met verhaaltjessommen gr.

Werkboekjes vol met opgaven gericht op groep en 6! Maak woorden die kunnen spiegelen. Het spiegelbeeld is het beeld dat men ziet als men in een spiegel kijkt. Ze kleuren op het werkblad één driehoek (taartpunt) in en vervolgens kleuren ze de. Ze spiegelen elkaars beweging. In het thema herfst heb ik drie werkbladen gemaakt waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen.


Tool om vormen te maken en deze te spiegelen. Spiegelactiviteiten voor kleuters om het spiegelen bij kleuters aan te. Door Suzanne) Deze week stond “ spiegelen ” bij ons in de kleutergroep centraal. Boek 7a: Blok - week 2¶. Ook hebben de kinderen van groep prentenboeken aan ons voorgelezen.


We hebben gewerkt aan schaduw en spiegelen op het gebied van rekenen. Rijke rekenproblemen beginnen altijd klassikaal met de introductie van het probleem in. Voor meer werkbladen en lessen Freudenthal Instituut:.


Download hieronder de gratis materialen en probeer ze uit in je groep. Indien de groep groot is kun je de opdrachten ook twee keer printen.

Ken je woorden die ook spiegelen betekenen of daar bij horen? Voor leerlingen uit groep zijn er technische opdrachten beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts