donderdag 21 januari 2016

Kleine hal decoreren

Een smalle hal inrichten stelt je voor grote uitdagingen. Een kleine hal inrichten kan lastig zijn. De hal moet immers mooi én functioneel zijn. In dit artikel vind je geweldige voorbeelden. Lees mee hoe je met wat slimme trucs je kleine hal optimaal inricht.


De decoratie van je kleine hal.

Heeft u een kleine hal of gang? Interieur tips en inspiratie op MakeOver. Bekijk: Inspiratie voor het inrichten van een kleine hal. Afbeeldingsresultaat voor schoenen opbergen in kleine hal. Bekijk het bord Hal pimpen :-) van Willie-Janne op Pinterest.


Net als welke kamer in huis dan ook, heeft de hal ook decoratie nodig. Elk huis heeft wel een hal of een gang voor jassen, schoenen en tassen. Maar hoe maak je van deze kleine ruimte nou echt iets bijzonders?

Zie hieronder onze tips voor een kleine hal. Geef de muren een lichte kleur. Omdat er vaak al weinig licht de hal inkomt, laat een donkere muur . Een kapstok en schoenenkast mogen uiteraard niet in je hal ontbreken,.


IKEA - Richt je hal zo slim en functioneel mogelijk in en niet alleen het vertrekken. Als uw hal klein is, plaats een grote spiegel. Wanneer de spiegel goed geplaatst is, wordt de ruimte, zoals U weet, optisch vergroot. Bovendien kan een spiegel . Het hangt er vanaf of je een kleine of grote hal hebt.


Verf in lijnen, verf één enkele muur, de decoratie , deuren of plinten. Kies dan voor een kleine ronde of ovale spiegel voor decoratie en om toch even een blik te kunnen werpen . Gebruik jij jouw hal op een slimme manier of is het stiekem een rommeltje geworden? Creëer zo een hal met opbergruimte. Halkast Ravello I (deuren).


Het is zelfs erg praktisch om er enkele kleine meubels te hebben staan:. Een goede kinderkamer wakkert de creativiteit aan, maar zorgt ook voor rust en geborgenheid. Doe inspiratie op en maak een beeldig kamertje voor de kleine.


Zoek je ideeën voor de inrichting van je hal of overloop?

De Kare Design Vecchio ladekast heeft grote en kleine lades. Deze eenvoudige manier van decoratie geeft je trap een hele nieuwe sfeer. Van kleine details tot prachtige authentieke schilderingen. Een lage en vlakke salontafel met.


Bij JYSK koop je bankjes in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren. Kleine hal : ga voor een fijner type lamp, bijvoorbeeld een fittinglamp of voor wandverlichting. Je kunt ook kiezen voor een glazen hanglamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts