maandag 25 januari 2016

Big iza 3

Grote vogelkooi met een zwarte onderbak en zwarte tralies. Dak kan open met extra te plaatsen zitstok. Geschikt voor diverse soorten vogels. Vogelkooi Big Iza open Vogelkooi Big Iza is een mooi vormgegeven kooi.


Vogelkooi iza pagode vogelkooi big eliza is een speels vormgegeven kooi.

Deze vogelkooi is zo speciaal, omdat je het dak van de kooi open kunt zetten. Vogelkooi big Iza open wit - nu eenvoudig online kopen bij Huisdierexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Big Iza is een ideale kooi voor vogels die handtam zijn. Kooi heeft vier voerbakjes en zitstokken voor in de kooi en voor bovenin . Het dak kan open en dicht.


Alle producten van koop je voordelig bij Discus.

Vandaag voor uur bestel morgen in . Voor 17:Bestel morgen in huis. Mooie zeer ruime vogelkooi voor het houden van meerdere kleine kooivogels. De vogelkooi wordt geleverd inclusief zitstokjes, drink- en voederbakjes. De kooi is gemakkelijk schoon te maken door de lade.


Leuk vormgegeven vogelkooi die gemakkelijk schoon te maken is dankzij de lade. Met open dak en zitplaats. Beeztees vogelkooi Big Iza open grijs.


Opzoek naar een groot assortiment voor uw huisdier? Dit product of deze aanbieding is (tijdelijk) niet leverbaar. Kijk snel op onze site voor meer assortiment! Op zoek naar een mooie ruime vogelkooi voor jouw vogel?


Gratis verzending vanaf € 25. Vogelkooien vogelk big iza open grijs 59x38xvan Pet Products. Uit onze collectie vogel artikelen.

Van het merk Pet Products, dit is een goed merk welke . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor vogelkooien aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts