dinsdag 19 januari 2016

Kring om de maan spiritueel

De 22°-halo of kleine kring vormt een wijde ring rondom de zon of maan. De ring ontstaat door breking en weerkaatsing van . Mijn vriendin is op vakantie in egypte en ziet een ring rind de maan , moet schijnbaar erg groot zijn. Aura om de maan posts jan.


Meer resultaten van forum. Halo_rond_de_maan_betekent_vaak_weersverslechtering.

Rechtsboven de maan is de planeet Saturnus te zien. Vanavond was er rond de maan een kring te zien. De oude volksspreuk luidt: “ Een kring om de maan , zal in regen vergaan”. Niet voor niets kennen we de oude . In de spirituele onderzoek dat we uitvoerden om het effect van de maan op het. De maan spant ook op andere dagen een subtiele ring om de Aarde heen om.


In vol bewustzijn koos Christus, uitgezonden vanaf de Pleiaden, om voor te. Van binnenuit verbond die Gouden Kern aan de halo van Universele Christusliefde, om zo tot eenheid te komen.

Activiteiten Maand van de Spiritualiteit. Volle maan : tips om te leren omgaan met de energie van de maan. Elke volle maan heeft een eigen, unieke energie en betekenis. Andere manuscripten zullen van een spirituele wereld spreken of zelfs van de.


De halo of kring om de maan - De kleuren van deze kring zijn vaak blauw, . Categorie: Spiritualiteit. Met dit maanritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven. Een mooi moment voor een legging is de nieuwe maan , hét moment om nieuwe.


Dit kan een bloem of kristal zijn, maar ook een ring die je graag draagt. In dunne, hoge bewolking zie je rondom de zon (en de maan ) dikwijls allerlei lichtverschijnselen. Die speciale effecten ontstaan omdat het licht van de zon in de . In engere zin is een halo een lichtende kring om de zon of de maan. In ruimere zin wordt het woord halo-verschijnsel ook gebruikt voor allerlei . Ontbrekend: spiritueel Hoe ontstaat een halo?


Je kan de kracht van de maan gebruiken om je edelstenen of sieraden te reinigen en. Het KNMI startte rond de . Om te zien wat je spirituele oogst van deze cyclus is, is het goed om je te. Grote leiders die alleen voor hun eigen kleine kring opkomen zijn niet meer .

Al moe of ben je klaar om de rest van de rit uit te zitten? De blauwe maan wordt gezien als één met extra kracht binnen de spirituele werel. Een dikke vage kring om de maan wijst op een naderende sneeuwstorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts