vrijdag 26 juni 2015

Werkbladen groep 2 ordenen

Teken er steeds meer cirkels cirkels vierkanten vierkanten 2. Ordenen matrix vorm en kleur. Werkblad : Welk potlood heeft het figuurtje getekend? Op deze pagina vind je werkbladen voor de kleuters uit groep 2. Kies een breed scale van werkbladen , puzzels en kleurplaten.

Dit werkblad kan worden gebruikt als knutselactiviteit. Cijfers schrijven werkblad. Zoek de woorden die op elkaar rijmen bij elkaar.


Zet een cirkel om de letters . Kleuren ordenen - Floddertje bestanden Paars en Rood. Bekijk deze pin en meer op . Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs. Oefenen met letters, cijfers, kleuren en tekenen.

Drie simpele werkbladen voor tellen met kleuters. Vergelijken, Een uitgebreid werkblad vergelijken, meten en ordenen (word). De kleuters in de groep van juffrouw Willemijn hebben het goed. Kinderen ordenen door te seriëren of te classificeren. Beloningsstickers - Ik leer al tellen Groep 1. Vandaar dat ik een pagina heb gemaakt waar je naast werkbladen om . Mei, Groep , Benoemsnelheid cijfers en letters beginnende geletterdheid.


Oefening kritisch luisteren: werkbladen om uit te printen en met een of meerdere. Als leerkracht kunt u de werkbladen gebruiken om het lesmateriaal in basisonderwijs. Hier vind je eenvoudige oefeningen in het getallengebied 4. Citovaardigheden voor kleuters, kleuteridee.


Eenvoudige oefeningen voor groep in het getallengebied 4. Correctiesleutel kopieerbladen 'Getallen vergelijken, ordenen en aanduiden'. Met deze materialen kan het kind (of de groep ) oefenen. Een werkblad en een lesidee om schoenen te sorteren: Speel met schoenen.


Alle kinderen hebben schoenen aan.

Werk met een klein groepje. Rijke rekenproblemen beginnen altijd klassikaal met de. In de kleutergroepen is het van belang goed te investeren in het ordenen van getallen. Zo kunt u voor elke groep per spellingscategorie uitstekende oefenbladen verzamelen en. Van breuken tot klokkijken, van getallen ordenen en sprongen van tien,.


Online rekenen bij Junior Einstein groep : Online rekenen precies zoals op school. Concreet materiaal: breekblokjes in twee kleuren, dobbelstenen, beschrijfbare. Niet symmetrisch, tweezijdig symmetrisch of veelzijdig symmetrisch. De werkbladen zijn gesorteerd per vak.


Als je op een link drukt, wordt het werkblad geopend in Word of een ander tekstverwerkingsbestand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts