vrijdag 5 juni 2015

Steigerhouten bartafel 6 krukken

Af te halen ivm verhuizing. Steigerhouten bartafel met krukken. We kunnen tevens ook bijpassende steigerhouten krukken met of zonder . Vanaf: € 60Opties selecteren.


Statafel steigerhout met kruk steigerhout. Splintervrij opgeschuur afgeronde hoeken, inox vijzen en voorzien van 4 .

Bartafel Extra met barkrukken. Een mooie bartafel compleet van steigerhout gemaakt met bijpassende krukken. Leuk voor in de achtertuin, maar het zou ook niet misstaan op een mooie terras . Tuinset acaciahout 7-delig De klassieke tuinset bestaat uit klaptafel en. We maken deze steigerhouten bartafel helemaal voor je op maat. De bartafel is compleet te maken met barkrukken.


Houten statafels en pokerbars met barkrukken. Gemaakt van blank steigerhout. Op wens aan te passen door zelf te behandelen met bijvoorbeeld .

Dat zal pas genieten worden. Mila gemaakt van vintage steigerhout , geschikt voor binnen en buiten. Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.


Een robuuste -persoons steigerhouten tafel. Een hoge kruk voor bij een statafel of als bijzettafel, van steigerhout. Voor jullie op maat gemaakt. Afmetingen Tafel: LxB cm. De complete party set bestaat uit: grote mobiele bar, sta tafels, krukken , lange tafel, banken, kussens.


Met Peter of Anja van “De Druiventros” spreekt. De barkrukken op de foto zijn niet inbegrepen maar kunnen wel los besteld worden. Of u nou een persoonstafel wilt of een persoonstafel, het kan allemaal. Geniet van de mooie zomeravonden op deze bartafel met bijpassende krukken. Heerlijke gerechten horen op een stijlvolle, robuuste houten tafel van steigerhout ! Zoek en bestel direct uw favoriete steigerhouten tafel online bij.


Barkruk Original van onbehandeld steigerhout. Ronde bijzettafels van onbehandeld nieuw steigerhout. Let op, we hebben vanaf nu ook steigerhouten meubels in de verhuur. Nieuw in ons assortiment de alutent meter breed leverbaar tot meter lang, en wordt uitgevoerd in.


Het is natuurlijk ook mogelijk om horeca barkrukken onder een statafel te plaatsen.

Het leuke aan statafels is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. We hebben een ruim assortiment terrasstoelen, stapelbare stoelen, fauteuils, bartafels en stoelen, tafel. Denk hierbij aan een combinatie van eettafels met comfortabele stoelen, hogere (bar)tafels met of zonder kruk. Naast steigerhout tuinmeubelen, steigerhout loungebanken en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts