woensdag 17 juni 2015

Visgroothandel voor particulieren

Viswinkel IJmuiden, voor de horeca en particulier. Door onze combinatie van horecagroothandel en winkel hebben wij een zeer ruim assortiment met een grote . Fish Factory is de perfecte vishandel voor verse kreeft, verse garnalen, mosselen , zalm,. Alfa Fish levert ook direct aan viswinkel De Vistafel, gelegen op dezelfde locatie, waar particulieren terecht kunnen. Naast onze activiteiten als visgroothandel , profileren wij ons als visspeciaalzaak waar particulieren terecht kunnen voor de aankoop van dagverse mosselen, . Nergens anders klopt het .

Vishandel Schot is kwaliteitsleverancier van vis, schelp- en schaaldieren. Particulieren halen eenvoudig de lekkerste vis bij de Visgilde winkel in Tholen. Veltman vis voor particulieren : EETVIS. Ook voor levende krabben zoals wolhandkrabben, . Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit . Schot Vishandel Tholen, zijn groothandel die een.


Kraakverse vis, is meer dan ooit het gezonde alternatief bij Vishandel Luk. Bij Diederik Eggers bent U hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres.

Aandacht voor het product is één van onze sterke punten, dat ziet en proeft u bij een buffet van Dirks vishandel. Wij leveren catering op maat voor particulier en . BESTELLEN VOOR PARTICULIEREN. Prachtige vis die ook nog verschrikkelijk lekker is! Op locatie zijn er verkoopactiviteiten voor afhalers en particulieren.


Wij bieden u ook de mogelijkhei zowel als particulier en als bedrijf, binnen heel Nederland en België, uw vis online te bestellen. Zaterdag oktober zullen wij gesloten zijn voor de particulieren verkoop in . Roeleveld Vis is al jaren dé vishandel van Scheveningen. Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste verse vis. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Visspeciaalzaak 'de Noordzee', daar geniet iedereen van. Van professionele chefkok tot de alledaagse genieter.


Van particulieren tot bedrijven. Visgroothandel in Bunschoten-Spakenburg. De filialen van Vishandel Atlantic leveren een breed assortiment aan dagverse en ingevroren producten.


Natuurlijk onze trots, de verse haring die we voor u . Leveringen voor zowel particulieren als horecazaken doen wij ook.

Vishandel ROYAL is al meer dan jaar een vaste waarde in de regio Antwerpen. Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf wat al jaar met verse vis werkt en staat garant voor duurzaamhei kwaliteit, kennis en passie. Nino Seafood mossel- en visgroothandel , deze staat voor dagelijkse uitvoer. Al generaties leveren wij een breed assortiment vis, schaal- en schelpdieren op topniveau aan horeca-instellingen en grootverbruikers.


Praet terecht aan hun afhaalcenter. Dagelijks contact met klanten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts