dinsdag 9 juni 2015

Tweedehands rattenkooi

Koop of Verkoop rattenkooi op Marktplaats. De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Savic rattenkooi zeno knockdown.


Zeer groot aanbod huisdieren en dierenaccessoires gevraagd en te koop aangeboden op tweedehands. Vind je nieuwe huisdier en reageer . Kooi voor knaagdiertjes Inclusief flesje voor water en bakje voor eten Prima staat.

Introductie prijs van € 16Nu voor € 13Afmetingen zijn ca. Dikte van de tralies 3mm Afstand van de tralies 25mm . Marktnet - Bekijk het ruime aanbod hokken en kooien of verkoop uw dierenhok door het plaatsen van een gratis advertentie. Vind kooi op onze gratis marktplaats. Voor een langere levensduur en het mooi houden van het traliewerk van de kooien adviseren wij om de tralies schoon te maken met een licht vochtige doek of . Grote rattenkooi Samo 1Cbasic € 12nieuw.


Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen. Op marktplaats zijn ze tweedehands te krijgen, maar ik heb de . Ontbrekend: tweedehands bol.

Vele aanbiedingen bij bol. Een goede rattenkooi heeft meer dan verdiepingen. Rattenkooien koop je eenvoudig online bij bol.


Een rat houdt immers van klimmen en verkennen en door meerdere verdiepingen en rattenspeeltjes, voelt. De beste tweedehands ratten kooi resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Gebruikte rattenkooi , kan zeker nog een ronde mee. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een. Vind KOOI op Markanda: de marktplaats voor echte speurders naar nieuwe en tweedehands artikelen.


Vind op onze marktplaats kooi te koop, maar ook . Als minimum afmetingen van een kooi voor ratjes worden vaak de. Fretten zijn zeer sociale en actieve dieren, die voldoende ruimte nodig hebben om te kunnen spelen. Een frettenkooi moet daarom groot en ruim van opzet zijn . Als je een hoge kooi zoekt, wordt het moeilijk om een nieuwe kooi onder de euro te vinden. Tweedehands kan je wel eens succes hebben: . Vandaag hebben we besloten om voor Quibus een vriendinnetje of vriendje te gaan . Er zijn veel verschillende rattenkooien te koop, van verschillende materialen en in. Een populaire kooi die veel tweedehands voor nette prijzen verkrijgbaar is.


Het is een Ferplast rattenkooi welke wij voor onze hamster hebben gebruikt.

Te koop: te koop delige broed kooi. De kooi ziet er nog keurig uit, maar er zitten wel wat hele kleine gebruikerssporen. Het is een super mooie kooi , namelijk deze:Beertje is heel blij met de kooi. Voor minder geld had je zus een tweedehands Jenny kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts