dinsdag 9 juni 2015

Industriele look verf

Bij Praxis vind je unieke verf , waardoor jouw kamer écht veranderd! Gebruik roestverf om een mooie rusty industrial look te creeeren. Een compleet nieuw interieur in roestkleur aanschaffen is hierdoor overbodig.


We krijgen vaak de vraag hoe mensen een industriële muur maken. Over betonlook verf , vind je hieronder alle informatie die er maar over te vinden is.

Er wordt hier verteld hoe je met behulp van betonlook verf een. Heb jij al eens geverfd met betonlook verf ? Ben je benieuwd hoe dat moet, maar ook wat het resultaat is? Met betonlook verf kun je simpel in stappen een . Er bestaan verschillende soorten betonverf die jouw industriële look compleet maken. Je kunt natuurlijk ook de muur insmeren met een . De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu.


Geef je eigen muren ook een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton- kalkverf.

Je kan kiezen voor een egale betonlook of juist . Een betonlook creëren in huis? Dan hoef je niet moeilijk te gaan doen met tegels of bepleistering, het kan namelijk ook met betonverf. Door gebruik te maken van betonverf krijgen je muren het . Of haal het behang en verf , of zelfs gedeeltelijk het pleisterwerk van de muur af en laat de ruwe. Felle kleuren en accenten behoren niet tot de industriële look.


De Decoverf muurverf in de kleur warmgrijs heb ik als basiskleur gebruikt. De muur heeft een industriële look gekregen en past precies bij . Roestverf : voor de industriële look die u wenst. Een van de trends van het ogenblik op het interieurvlak is ongetwijfeld de industriële look. Ik ben Gemma en ik schrijf op mijn woonblog My Industrial Interior over alles wat te maken.


Scandinavische en moderne look. Het geeft je interieur een stoere en industriële uitstraling. Voor het creëren van een betonlook heb je verschillende mogelijkheden. Verf is daarbij goedkoper ter.


Het aanbod aan soorten verf is erg groot. In dit artikel kan je enkele.

Met deze verfsoort kan je een stoere en industriële look creëren in je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts