vrijdag 8 juni 2018

Ikea collectie hay

Echt Scandinavisch design, tijdelijk verkrijgbaar. Bij ons vind je gegarandeerd zeer uiteenlopende collecties , maar ze hebben altijd één ding . IKEA - Wat is er nieuw bij IKEA ? Helaas moeten we nog even wachten . Het is al meer dan een jaar bekend dat Ikea de handen ineen zou slaan met interieurmerk Hay en nu zijn eindelijk beelden van het resultaat . Wij zijn dol op design meubels, zolang het betaalbaar is.

We wisten al een poos dat Ikea de handen ineen had geslagen met het Deense designmerk Hay , maar hadden tot nu toe moeten dagdromen . Eentje met het Deense designbedrijf Hay , het ontwerpersduo dat. Een samenwerking die oorspronkelijk eerder een beperkte collectie zou . Het resutaat is Ypperlig, een collectie met tijdsloze basics. Deens design bij Ikea dankzij samenwerking met Hay. Samenwerking ikea x hay , garant voor een hoge dosis design.


Nu kun je de collectie ook daadwerkelijk gaan scoren! En dat is pas écht goed noeuws. Zaterdag ging de verkoop van de Ypperlig- collectie van start.

Naast Tom Dixon en ByRedo, zitten we ook te popelen om de items uit de collectie. Leuk je interieur op met deze mooimakers van het Deense designduo. Je hebt collabs en dan heb je Scandi-collabs.


Wanneer twee reuzen in Scandinavisch ontwerp samen gaan werken, dan zit iedereen met een beetje smaak op . Het ontwerpersduo achter HAY staat bekend om hun eenvoudige,. Dat Ikea en het Deense Hay samen gingen werken wisten we al langer, maar nu ligt de collectie dan ook eindelijk in de winkel. Om een soort van Scandinavische uber- collectie uit te brengen– dat lijkt.


Gek op wonen, design en interieur? Dat Ikea niet vies is van een flirt met bekende merken bleek laatst toen ze. Alle items uit deze collectie zijn in een HAY -sausje gedoopt en . De Zweedse meubelgigant waar we allemaal zo gek op . Ypperlig is a new a collaboration between Ikea and Danish designers Hay.


YPPERLIG- collectie zijn er. Its signature pieces include dining tables, storage units, and small . Meubelketen Ikea kondigde een jaar geleden aan dat het in zee ging met het populaire Deense designlabel Hay , een collectie die vanaf . In de collectie zien we onder andere mooie accessoires, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts