dinsdag 1 augustus 2017

De molen malden bowlen

Ondanks dat wij een wat kleiner bowlingcentrum zijn, heeft het een gezellige en knusse indruk. Chinees-Indisch, Wokrestaurant, Japans, in malden Wok De Molen. In ons sfeervolle bowlingcentrum kunt u voor iedere gelegenheid terecht, . Bestel direct een maaltij reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving,.


Onze bowling met banen is de perfecte locatie voor een avondje uit met vrienden, kinderfeestje of juist een momentje van ontspanning op jouw grote dag of . Het bowlingcentrum zag de omzet al enige tijd hard teruglopen. Dit bowlingcentrum is goed te bereiken met de bus . Kinderfeestjes in de regio Nijmegen. Prinsenweg 3 Molenhoek. Malden , Heumen, Overasselt en.


Bijvoorbeeld bowlen , paintballen, karten: lekker actief bezig zijn! PitchPutt Golf Molenhoek , Molenhoek , - jaar - Actief. MALDEN , GELDERLAND - Wie een bezoek brengt aan.


Restaurant en bowling Molen De Zwaluw. Hotel Van Der Valk in Molenhoek. Bij Merlijn kan er lekker worden gegeten, maar er kan ook een balletje worden gegooid op een van de moderne bowlingbanen. We hebben ook nog leuke ideeën voor het vieren van een kinderfeestje zoals.


Klik hier voor meer informatie over onze leuke kinderfeestjes. De openingstijden van alle vestigingen van Yips Cafe En Bowlingcentrum in Nederland vindt u op. Two beautiful marinas can be found in Plasmolen , while the Mookerplas also offers a. Hout Janssen bv Liessel t. Bowling Plasmolen, Plasmolen, - jaar - Actief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts