maandag 21 augustus 2017

Wandkubus verven

In onderstaand voorbeeld zie je wandkubus HIERDEN. Stap 4: Verf eerst de hoekjes met een kwast, daarna kun je de rest met een roller doen. Duraline wandkubus recht wit 60cm.


Bekijk en reserveer je wandkubus direct online. Deze pin is ontdekt door Mascha van Riezen.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. KARWEI Kleuren van Nu lak zijdeglans engelsroze 7ml. Mooi voor aan de wand: deze houten pronkkastjes voor kleine, bijzondere spullen die wat extra aandacht verdienen.


Werk ze af met een passende kleur verf of . Er zijn vele mogelijkheden met deze set van kubussen. Een houten deur, een roller of kwast, verf , smeren en klaar. Helaas hoort bij elke succesvolle schilderbeurt een goede voorbereiding.

Shop nu online of in één van onze winkels! Allereerst moet u zorgen . Kan je interieur wel wat kleur gebruiken, maar mag je de muren niet schilderen van je huisbaas? Dan verf je toch gewoon je meubels? DURALINE-Wandelement-Cube-wit. Als je een beetje creatief bent, maak je ze gewoon zelf!


Koop een set goedkope kubussen voor aan de muur en verf de achterwanden in mooie . Beschikbaarheid: In voorraad. Schrijf de eerste review van dit product ? Kubussen geven je kale muren net dat extra. Fleur je muren op met deze originele wandversiering.


Of je nou meer opbergruimte nodig hebt of een muur op een creatieve manier wilt decoreren - het kan allebei met deze set van . Karwei logo Wandkubus Meert. Bestel gemakkelijk en snel online! Verf bijvoorbeeld ieder blok in een andere kleur of behang de binnenkant met een leuk patroontje.


Groen interieur met deze doe-het-groen-ideeën.

Je kunt ze natuurlijk ook gewoon naturel houden, leuk voor in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts