dinsdag 8 augustus 2017

Universele deksel

De universele deksel van BK is van glas en silicone. Dan is het goed te weten dat universele pandeksels en spatdeksels los verkrijgbaar zijn. Losse deksels bieden ook uitkomst als je een deksel zoekt voor je . Het Camry universele deksel heeft een vorm die het mogelijk maakt om zowel potten en pannen te dekken. Betalen kan in één keer of in termijnen.


Tefal universele glazen deksel - 26cm.

Deksel van glas met een hittebestendige zwarte knop. Doorsnede van de deksel is cm. Nu in de aanbieding voor maar € 195. Vind hier alle productinformatie en voeg eenvoudig aan je boodschappenlijstje toe om het in de dichtstbijzijnde winkel te. Universele glazen deksel van ALDI.


Glazen deksel met een siliconen rand en een siliconen knop. Dit universele deksel past op pannen met een diameter van 24cm, 26cm of 28cm. De Bo-Camp universele deksel is gemaakt van glas en voorzien van een siliconen rand en knop. De deksel is passend voor pannen met een diameter van 2 .

Bestel nu bij de Wit Schijndel, nr. Paderno Koperen Deksel cm. Wegwerpdeksel voor universele beker 200ml. Deze deksel is toepasbaar voor transport als voor gebruik in combinatie met de Oil Safe pomp.


Passend op alle Oil Safe kannen! Vind universele deksels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Met de universele anti-spatdeksel van het merk BK voorkomt u spetters bij het suddderen, bakken en stoven. De siliconen rand zorgt ervoor dat de deksel goed. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Ovenvast tot ruim 2graden. Past bij alle Bialetti koekenpannen. Kan ook prima als universeel deksel.


De multifunctionele OilSafe deksel heeft een grote opening van mm, waardoor gecontroleerd en snel gieten van smeermiddelen mogelijk is. Voeg toe aan verlanglijst. UNIVERSELE INBOUWDOOS MET GRIJPERS OF SCHROEVEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts