woensdag 23 augustus 2017

Hamsterkooi pinky 2

Deze knaagdierkooi is zeer uitgebreid en bestaat uit een prachtige kleurstelling. Bovenkant is gemakkelijk van de onderbak te halen dmv klemmen . Deze Inter-Zoo Pinky knaagdierkooi is zeer uitgebreid en bestaat uit een prachtige kleurstelling. Grote hamsterkooi met zwarte onderbak, chromen tralies en zwarte accessoires.


Voorzien van een deurtje . Pinkycompleet met plateau;s trapjes, buizen , huisje. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor hamsterkooien aanbied. Hamsterkooi Starbase - neon. Deze hamsterkooi , in een moderne kleurstelling, is voorzien van een drietal plateaus en een buis. Vergelijk meer Dierenhokken aanbiedingen op . Daarnaast zijn de kooien ook weer uit te breiden . Toevoegen aan winkelmandje.


Buis om doorheen te kruipen. Trappetje Looprad Huisje draaghendels boven aan korte zijdes van de kooi. Tevens met draaghendels aan de bovenzijde van de kooi, zodat je de kooi gemakkelijk kunt verplaatsen. Uitgebreide hamsterkooi met afneembare bovenkant voor eenvoudig.


Interzoo hamsterkooi Pinky Mocca. De oppervlakte voor een (kleine) hamsters moet 50xzonder . Zo kun je de kooi gemakkelijk schoonmaken. Deurtje aan zijkant en bovenkant. Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken.


Door gebruik te maken van de . Bolfo Mand- en Tapijtspray 4ml. Omgevingsspray voor vlooien- en larvenbestrijding. Complete hamsterkooi incl. Knaagdierkooi Pinky € 4meer info. Aangezien ik een andere kooi krijg, verkoop ik kooien met.


Rusjes: Pinky , Nikki, Aster en Meisje! De City hamsterkooi loopt halfron waardoor de kooi een speels uiterlijk krijgt. Beeztees hamsterkooi Pinky mokka.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts