woensdag 9 augustus 2017

Eenvoudige visgerechten

Recepten met vis op simpele-recepten. In een mum van tijd klaar! Genoeg redenen dus om regelmatig vis te eten. Ook bij zomerse temperaturen verdient vis een plaats op het bord.


Deze eenvoudige recepten brengen je - met een lekker glas wijn - meteen in . Van een stoofpotje tot fish pie.

Je kunt er eindeloos mee variëren. Met vis varieer je eindeloos! Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor je hart en recepten genoeg. Wij delen de lekkerste recepten met vis. Wat dacht je van een ovenschotel met vis en tomaat?


Alle recepten zijn uiteraard simpel om te maken en . We hebben onze favoriete recepten met vis op een rijtje gezet, zoals zelfgemaakte tonijnsalade en tilapia of pangasius uit de oven. Vanavond eten we een watervlugge vis ! Deze recepten zijn stuk voor stuk binnen twintig minuten klaar.

Maar vergeet het belangrijkste niet. Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Voorgerechten en hoofdgerechten met vis zoals zalm met pesto, garnalencocktail, . Dit is een heerlijk ovengerecht met vis en aardappelpuree en iedereen zal zijn bord schoon willen likken (zelfs mijn kieskeurige 3-jarige!). Zo hoeft u de visgerechten van uw keuze. We weten al dat vis boordevol gezonde stoffen zit.


Op deze site vind je heel veel gezonde recepten met vis. Allemaal binnen minuten te bereiden. Supersnel en gezond met vis. De lekkerste visrecepten vind je op lekkervanbijons. Niet veel tijd maar toch zin in een gezonde maaltijd?


Bekijk dan al onze visrecepten. Zoek je simpele gerechten voor het avondeten, ben je een ongeduldige kok of. Verse vis , een heerlijkheid! Eenvoudige koude hapjes zijn perfect, want deze kan je op voorhand maken.


Koken op reis kan soms een uitdaging zijn. Daarom verzamelden wij enkele simpele gerechten van Europese bloggers die je wel gemakkelijk op reis kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts