dinsdag 17 januari 2017

Vrijstaand huis te koop noord brabant

Uitgelicht door Van der Brugge Makelaardij Open Huis. Vrijstaande woning , 160m, kamers. Baansestraat - OVERLOON (woonboerderij, vrijstaande woning ). Overdracht Vraagprijs € 1. Een (t) huis voor iedereen aan de Amstel. In een rustige kindvriendelijke woonwijk gelegen royale vrijstaande woning met .

Vind koopwoningen in HALDERBERGE. De recreatieboerderij bestaat uit een vrijstaand woonhuis, garage,. Op deze pagina worden de te koop staande vrijstaande huizen aangeboden gelegen in de Nederland. Op te frissen woning op 6a 88ca in doodlopende straat.


Mooie vrijstaande woning. Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant , Waals Brabant , West -Vlaanderen en in het . Woonboerderij, domein de . Buitendreef - vrijstaande woningen. Voor prijzen tussen de duizend euro en iets minder dan een ton is er van alles te koop.

In Kloosterburen kun je een huis voor duizend euro krijgen met een woonoppervlakte van liefst. De omschrijving is helder: “…bouwval, dat volledig dient te worden gerenoveerd of. Zo behaalt deze cv-ketel niet alleen een.


En als best verkopend makelaar van Brabant hebben wij een groot bereik. Zo weet echt iedere woningzoeker dat jouw huis te koop staat. Wilt u een bungalow kopen? Wilt u een woonboerderij kopen? Noord - Brabant (provincie).


Foto, Plaats, Oppervlakte. Toegang tot het grootste aanbod woonboerderijen in elke plaats . Waspik, 8m² ongeveer, € 299. Moderne paardenhouderij met vrijstaande woning , gelegen in het.


Bosperceel gelegen te Hoogerheide Vinkenbergschestraat (ong.) . Via ons kunt u ook een huis of appartement kopen. Het actuele aanbod van koopwoningen in de regio West - Brabant en Tholen vindt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts