vrijdag 27 januari 2017

Slaapkamer zwart wit hout

Deze pin is ontdekt door Marloes Verhees. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Je kunt deze trend dus ook doorvoeren bij jou in de . Hier wordt zwart - wit gecombineerd met goud en een houten wand.


Bekijk dan deze Slaapkamer interieur ideeën voor meer inspiratie!

Blauw en wit zijn de klassieke kleur combinaties voor in een slaapkamer. Dek dan je bed op met een klassiek zwart en witte dekbedovertrekset en een spiegel . Het spel van zwart en wit staat synoniem voor elegantie, raffinement en chic, en duikt. Hout zorgt bijvoorbeeld voor warmte en leven in een zwart - witte kamer.


Wat dacht je ervan je huidige slaapkamer om te toveren in een zuivere, witte slaapkamer ? Een witte slaapkamer lijkt voor sommigen nogal . Een wit bed is de perfect start voor een zwart - wit slaapkamer.

En door het gebruik van hout zwak je het donkere van het zwart weer af. Hoe je zwarte en witte kleuren kan combineren in je inrichting lees je hier. Wij geven je vier tips over hoe je je zwart - wit interieur toch een. Het is oké als de slaapkamer eruitziet als zwart - wit foto. Maar haal de natuur ook in de slaapkamer met andere elementen, zoals hout of prints in aardetinten.


Hout toevoegen in een zwart wit woonkamer kan door middel van toffe. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Wit be gele lambrisering en planten in de slaapkamer.


En het is niet alleen de slaapkamer die door deze trend gegrepen. We zien verder veel hout op de muur, wandkleden en seventies (bol)lampen. Een middelgrote slaapkamer met een tweepersoonsbed in onbewerkt hout met twee witte. Maagdelijk Wit Interieur Met Natuurlijke Toetsen Van Hout.


Iets meer in het oog springend zijn de zwarte Tom Dixon Beat Light hanglampen boven . Deze stijlvolle slaapkamers zijn het levende bewijs dat de combinatie van zwart en wit net heel . Een slaapkamer in barokke stijl? Zwart - wit saai en ongezellig?

Schilder je kinderkamer groen en wit. Kamerscherm Wit Hout panelen. Zet een langwerpig dressoir aan de lange zijde van je kamer. Hij heeft gekozen voor een (gestileerde) boom met vogels in zwart - wit. Leuk om ook verschillende materialen te gebruiken zoals vilt of hout.


Op zoek naar een nachtkast voor uw slaapkamer ? Van modern tot klassiek en in wit , zwart of houtkleur. U kunt kiezen uit tientallen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts