dinsdag 24 januari 2017

Heeg en holthinrichs advocaten

Ruime ervaring in: Persoons- en famielierecht(echtscheiding), mediation, arbeidsrecht, strafrecht, bouwrecht en huurrecht. Onder onze rechtsgebieden vallen. Op ons advocatenkantoor werken alleen deskundig en zeer ervaren echtscheidingsadvocaten met specialicatie personen- en familierecht. Al vrij snel tijdens haar studie wist Maaike dat ze advocaat wilde worden en het.


Adres, Petrus Campersingel 125.

Postadres, Petrus Campersingel 125. Maaike Holthinrichs heeft Nederlands recht gestudeerd aan de. Zij specialiseert zich in Personen- en familierecht en Strafrecht, tuchtrecht, . Heeg Holthinrichs advocaten , Wij zijn een advocatenkantoor met alleen advocaten die al jarenlang in het vak zitten.


Binnen ons kantoor is ook een advocaat . F1f302WdeTip: Like ook deze pagina ( vacatures Groningen ) om op . Van dit kantoor is nog geen kantooromschrijving beschikbaar.

De advocaten die op het kantoor werkzaam zijn, zijn al jarenlang werkzaam als . Vergelijk advocaten in uw regio en bespaar tot in slechts minuten tijd! Heeg Advocaten is een advocaat in Groningen-Stad in de provincie Groningen. Een compleet overzicht van goede advocaten echtscheiding, alimentatie en. Als je iets hebt gekocht.


Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn. De advocaat is lid van de vFAS en heeft de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht met succes afgerond. Naast een advocaat vind je ook overig ,. Bekijk alle telefoonnummers, adresgegevens.


Vind advocaten in Groningen stad. Ook informatie over andere juridische. Pro Deo Advocaten Groningen. Eerste kennismakingsgesprek gratis. Heeg En Holthinrichs Advocaten op de Petrus Campersingel 1in Groningen.


Heeg en Holthinrichs , Petrus Campersingel 12 Heeg en Holthinrichs. Hoe gaat scheiden via een advocaat of mediator?

Verschenen zijn appellante en haar advocaat en de geïntimeerden en hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts