vrijdag 27 januari 2017

Knuffel vos jellycat

Vele aanbiedingen bij bol. Jellycat Knuffels koop je eenvoudig online bij bol. Knuffel vos is de grootste deugniet uit de prachtige collectie cordy roy knuffels.


Deze super zachte bruin-oranje knuffel met zijn guitige kraaloogjes. De knuffel heeft een super zachte bruin-oranje cordy roy vacht.

Kijk hem dan eens gezellig erbij zitten. Met zijn mooie spitse neus en lekkere dikke buikje. De lieve bashful konijnen in 5. Heerlijk zachte knuffels voor jouw kindje. Gemaakt van heel zachte corduroy stof met mooie witte accenten zoals de punt aan zijn staart, de witt. Cordy Roy vos is een lieve hoge kwaliteits ribfluweel knuffel.


Kleine handjes kunnen de leuke vos gemakkelijk beetpakken aan zijn poten, oren en staart.

Het vosje heeft in zijn snuitje . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Zo lief dit vrolijke vosje in grove ribstof. De zachte ribstof in combinatie met de mooie kleuren maakt deze vos een regelrechte aanwinst voor elke baby- en . Nieuw, onze dochter kijkt er niet naar om. JELLYCAT KNUFFELDOEKJE VOS nieuw.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Op het snoetje van de vos zijn kleine oogjes geborduurd. Lumo Stars Knuffel Vos Noki 15cm Eigen merk.


Deze knuffel vos met zijn streken wordt graag het vriendje van jouw kindje. Wat een schatje, hij kijkt je zo lief aan met zijn kleine kraaloogjes . Pootjes zijn weer van zachte krullerige stof, evenals de buik van de vos. Het zal verrukken en hen zal . Kijk eens hoe schattig hij je aankijkt!

Levering gemiddeld binnen dagen. This Pin was discovered by Eva van Hijum. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts