maandag 16 januari 2017

Hoeve boerderij te koop

U wil a boerderij - hoeve kopen ? Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop ? Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in België. Het grootste aanbod voor een hoeve in Antwerpen (verkoop) vind je op Immoweb. Immo : het volledige aanbod hoeve te koop , België op Immoweb.

West-Vlaanderen (Provincie). Oost-Vlaanderen (Provincie). Volledig te renoveren hoevetje met bij behorende schuur en g. Kaulille, Bocholt, Provincie Limburg. Belgisch overzicht van hoeves , boerderijen en andere landelijk gelegen woningen te koop. Boerderij met stallen en mogelijke bouwgrond op ca.


Aanbod in de stille verkoop.

In een markt waar mooi aanbod schaars begint te worden zien we dat objecten meer via de zogenaamde stille verkoop worden . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te koop , woning, hoeve. Oost Vlaanderen met: fotos,. Hoeve te koop in Ninove Lieferinge.


Landelijke woning met bijgebouwen gelegen te Schore. Dit aanbod omvat een loods met verzorgde inpandige woning . Een LANDELIJKE EIGENDOM uit de DUIZEND! MasterHomes biedt wereldwijd luxueuze vastgoedobjecten aan. Mooie hoeves te koop in de polders.


TE RENOVEREN U-VORMIGE HOEVE MET UNIEKE LIGGING OP 7. Agrarisch onroerend goe boerderijen te koop , hoeves te koop. In het kleine landelijke dorpje Nieuwenhove, gelegen in de denderstreek op een boogscheut van centrum Geraardsbergen, Ninove en Galmaarden, bevindt . KARAKTERVOLLE GEDEELTELIJK VERBOUWDE HOEVE IN AGRARISCH GEBIED. Te renoveren hoeve met binnenplaats, opp ca 6a 40ca en een verkaveld perceel in loten voor halfopen bebouwingen (Handelsstraat).


Ik wil kopen Ik wil huren.

Kessel km buiten Berlaar. Gerenoveerde hoeve met bijgebouw op ca. Romantische op topniveau gerenoveerde hoeve gelegen in landelijke omgeving.


De hoeve omvat een royale inkomhal, ruime leefruimte met….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts