vrijdag 13 januari 2017

Oergezond

Oergezond helpt je op weg naar gezonder leven! Het is tijd om het roer om te gooien! Auteur van onder andere De Oerspronkelijke keuken, Oergondisch genieten en Oerslank. Word en blijf gezond met de oerleefstijl.


Met meer dan oer-recepten en meer dan oer-exercises. Was je ook op het Paleo Event op mei?

Speciaal voor deelnemers aan de workshop “Haal je hoofd uit het scherm” op paleoevent. Dan popt toch het beeld op van comazuipen, bruistabletten kauwen en zwijgcontracten. Je gezondhei een kostbaar bezit, en het gezond houden van het lichaam is een dagtaak. Om je daarbij een handje te.


Het Hunebedcentrum gaat de komende jaren oergezond worden. Er worden nieuwe producten en artikelen ontwikkeld met het thema oergezond. Een boek over oervoeding, maar dan wat minder streng van opzet.


Na een korte introductie volgt de hoofdmoot: op . InnovatieNetwerk, Utrecht.

Voorkomen is beter dan genezen. Yvonne van Stigt geeft tips om weer oergezond te worden. Zo makkelijk is preventie. Een investering die zich terugbetaalt. In begrijpelijke taal legt Kuipers uit waarom we allemaal zouden moeten eten als de oermens, dé manier om oergezond oud te worden.


Gezond oud worden met oergezond. Om zijn theorie direct in . Leuk boek met tips over voeding en beweging volgens het principe zoals de mens eigenlijk zou . Oefeningen met oervoeding voor een fit en bruisend bestaan. Zou jij graag OERGEZOND willen zijn? De eerste OERGEZONDDAG was erg geslaagd. Het was gezellig en ontspannend.


See what people are saying and join the conversation. Paleovoeding is goed voor mensen in een voorstadium van diabetes, ontdekten Hanno Pijl en zijn vrouw Esther van . Voldoende beweging is belangrijk om gezond te blijven, dat is bekend. Maar niet van alle beweging wordt je gezonder. Denk aan sportblessures of aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts