vrijdag 28 oktober 2016

Welke muur kleur geven

Accentwanden of accentmuren zijn steeds vaker terug te vinden in moderne inrichtingen. Niet onterecht want spelen met kleur doet je interieur leven en . Het schilderen van een wand is een snelle manier om meer kleur aan je interieur. Maar hoe beslis je welke wand je een accent gaat geven ? Eén muur in een fellere of donkere kleur maakt de hele kamer levendiger. Wilt u juist een open ruimte het gevoel geven van twee kamers, pas dan het .

Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur. Kwestie van kijken, kiezen en doen! Door een nieuw kleurtje op de muur kan je je interieur een nieuwe uitstraling geven.


Ik ga je alleen eerst vragen waarom je kleur nodig denkt te hebben. Welke wand heb je gekozen? Of ga je alle muren een kleur geven ? Het kiezen van welke muur je een accentmuur gaat maken kan nog lastig zijn.


Je moet met een aantal zaken rekening houden.

Om je kamer sfeer te geven , is het een goed idee om met kleur op de muur te werken. Maar welke kleur moet nu op welke muur ? Met de app kun je de wand een andere kleur geven en zo het resultaat bekijken. Als je de muur eenmaal een kleur gegeven hebt kun je met slechts een tik.


Spring naar Decoratieve technieken geven kleur en textuur! Je kan ook verder gaan dan louter je muren in te kleuren. Wat dacht je van een decoratieve . Fonkelnieuw pleisterwerk of na jaren goede dienst, hebben je muren wat nood aan hernieuwde liefde. We geven je hier graag een aantal tips mee die het je al wat makkelijker . Voor eens en altijd duidelijk: zo kies je de juiste kleur op je muur. Afhankelijk van de vorm van de kamer en de uitstraling die je eraan wilt geven , kun je bepalen welke muur of . Als je alle muren in dezelfde kleur wilt verven, kies dan voor een subtiele tint die niet overheerst.


Als je liever niet alle muren in een diepe kleur verft, kunt je ook alleen de muur achter je bank een intense kleur geven en voor . Door een witte muur kleur te geven en er een mooi werk aan op te hangen, maak. Ben je van plan om de muren van een nieuw kleurtje te voorzien? Een andere kleur kan je interieur een boost geven. Een nieuwe kleur op je muren kan je interieur compleet veranderen!


Kijk eerst eens goed rond in de kamer die je een andere kleur wil geven.

Je hebt inmiddels besloten welke wand(en) je gaat schilderen. Een accent geven aan de ruimte kan door één of meerdere muren een opvallende kleur te geven. Je hoeft niet de hele muur een kleur te geven maar je kan ook . Een bepaalde wand een andere tint geven , is echter meer dan een modetrend.


Daarmee bepaal je welk visueel effect je wil bereiken. Als je één van de muren in een vierkante kamer een felle kleur geeft, open je de ruimte visueel en lijkt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts