woensdag 19 oktober 2016

Tongbrekers engels

In dit artikel een groot aantal tongue twisters om de Engelse uitspraak te oefenen. Leuk voor jezelf én voor je leerlingen. Er is geen betere manier om je uitspraak te oefenen en aan je accent te werken dan door een paar Engelse “tongue twisters” hardop te zeggen: uitdrukkingen of.


Three Swedish switched witches watch . Op deze pagina vind je een overzicht. Laat ze achter in de reacties!

Dat Engels soms een lastige taal is, met moeilijke uitspraken en woorden, weten we inmiddels wel. Zo schelen de Engelse woorden . Tongue Twisters, Tongbrekers. Sounds of American English, Uitspraak van Amerikaans- Engels. De kat krabt de krullen van de trap en meer struikelzinnen die niet uit spreken zijn.


Nog leuker wordt zoiets op een feestje, als de gasten al enigszins beschonken zijn. Hoe zou dat gaan met Engelse tongbrekers ? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.

Vertalingen Tongbreker NLEN. Voorbeeldzinnen met ` Tongbreker `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag . Drie approximanten vlak na elkaar, dat is een echte tongbreker. Wat betekent dit: Toentomatentomatentomatentovrat Lees dit hardop achter elkaar : Barneveld Bollenveld Beneveld Hyenavel Pijpetuitje Of bedoel je. De Tongbrekers zijn een ultieme uitdaging!


Een gedicht boordevol tongbrekers zoals deze doet de ronde op het internet. De uitspraak van Engelse woorden kan verduiveld moeilijk zijn. Spreken Engels is chique en handig ! Kortom , iedereen moet in staat zijn om het te doen. LEER ENGELS met onze app ! Geen tongbreker maar wel een leuke ( engels ). What noise annoys an oyster?


Dergelijke tongbrekers komen aan bod bij wijze van taalspel met. In het Engels en het Frans spreekt men resp. Dit schijnt de moeilijkste te zijn in het Engels : Pad kid poures curd pulled cold en persoonlijk vind ik deze Duitse tongbreker echt niet te doen . Ken je de klassiekers nog? Leentje leerde Lotje lopen.


Maar wist je ook dat: Ruud Rups rap rode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts