maandag 17 oktober 2016

Vintage apothekerskast metaal

Gemaakt van staal en glas dat door een rubber strip in het staal wordt geklemd. Grote metalen apothekerskast met deuren, verstelbare glazen legplanken en metalen. Apothekerskast Vitrine 2-STEEL. Een oude industriële apothekerskast van ijzer heeft een stoere uitstraling en past in elk interieur.


Op zoek naar een oude apothekerskast , vintage ziekenhuiskast of stoere.

De kosten per plaat (zowel glas als metaal ) inclusief vier haakjes bedragen slechts . Een originele apothekerskast die jaren lang in dienst is geweest bij een apotheker in Hongarije. De kast heeft veel karakter door de versleten verf en het st. Ga voor een oude, metalen apothekerskast die nostalgie uitstraalt door zijn . ClosetGuest RoomsCabinetsFamily Rooms.


De Handelsfabriek verkoopt industrieel, vintage en design meubilair afkomstig uit heel. Ziekenhuiskastje geborsteld metaal.

Industriële apothekerskast. Materiaal: metaal Herkomst: Ruslan fabriek. Oude apothekerskast Oude metalen apothekerskast met deurtjes.


De sleutel werkt zowel op de bovenste als de onderste deuren. Bamboe salontafel vintage glazen salontafel. Dokterskast doktersvitrine metalen vitrinekast.


Zeer mooie metalen apothekerskast uit een Tsjechisch ziekenhuis uit de jaren. Door de mooie gebruikssporen geeft deze kast een extra vintage -tint aan het . Aan verlanglijst toevoegen . Sphinx Acanto apothekerskast m. Vintage zwaar metalen 2-deurs apothekerskast , ca. Iedereen gelooft je meteen als je dat zegt van deze hippe, zwarte metalen kast Otis. Dit is de perfecte stoere, industriële, vintage apothekerskast. Heeft je interieur ernstig behoefte aan een vintage -injectie?


Pak die dokterspuit en injecteer een flinke dosis stijl met een apothekerskast. Met stevige grepen op de deurtjes en metalen leggers.

Hangkastje vintage met spiegel €600. Brede medische dokterskast in gelakt metaal. Speelgoed Metalen model scooter Vespa Geel cm. Hanglamp Hanglamp, groot wit industrieel vintage. De blauwe verweerde look, in combinatie met de bruine laden en metalen grepen, geeft de kast een warme vintage uitstraling.


De afmeting van de kast is . Een echte apothekerskast is moeilijk te vinden. Je moet net het geluk hebben dat je er eentje tegen het lijf loopt in een vintage - of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts