dinsdag 11 oktober 2016

Florilympha midgetgolf

In de winterperiode ook op woensdag gesloten! Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met . Een plek om heerlijk te genieten van de . De kids op de midgetgolf , de hond onder de tafel en zelf lekker genieten van een biertje en een glas wijn en even later . Heerlijke setting in het bos bij wandelpaden en midgetgolf. Avatarz Klimbos - Oldenzaal.

Wilminktheater in Enschede. Leuke activiteiten voor de kids rondom Halloween! Midgetgolf onder de hoge bomen, een zompige plas waarin je kon . Minigolf Restaurant Florilympha.


Ein toller Ort, wo Sie die wunderschöne Twenter Natur und die Ruhe genießen können. Unser Restaurant überrascht Sie mit . Literair Festival Lutterzand moet schrijvers en lezers uit Nederland . Jun Terugkomviering eerste Heilige . Direct naast de camping ligt Restaurant Florilympha , waar je heerlijk a la carte kunt eten.

Iets minder spannen maar daarom zeker niet minder leuk. Gezellig met de hele familie. Kom hier alle informatie te weten over het midgetgolfen in Overijssel. Keuze uit heel veel leuke activiteiten rondom Florilympha.


Hier kan een uurtje gebruik gemaakt worden van een 18-holes gravel midgetgolfbaan. DE LUTTE, OVERIJSSEL - Ontdek de ongerepte natuur van het Lutterzand tijdens een uitstapje naar Restaurant Florilympha. Ontdek ook in Nederland de nieuwste trend binnen midgetgolf , het glowgolf. Om Mert te bevrijden uit zijn lange zit ben ik maar een spelletje midgetgolf met hem gaan doen.


Labels: Florilympha , midgetgolf. Restaurant en buitenplaats Florilympha , een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied.


Also trending on Pinterest. Twentse gastvrijhei midden in de natuur. Speeltuinen en midgetgolf. Ballenbaden, springkussens. Daarna kun je midgetgolfen bij Florilympha. Voor een echte uitdaging in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts