woensdag 5 oktober 2016

Wand postvak

Helaas hebben wij niets gevonden voor Wand postvakken. Glazen uitstalkast bladen aluminium metalen wand. Wandbrievenbus met postvakken. De container is geschikt voor montage aan de wand.


Je zocht naar: muur postvak ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Landelijk postvak kapstok riverdale ziet er gebruikt uit maar daarom niet minder mooi. Vind postvak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze is uitermate geschikt voor Alandscape ( liggende) folders.


Gemaakt van transparant kunststof, voorzien van gaten voor . Bureauaccessoires voor je kantoor of werkplek thuis vind je goedkoop bij IKEA. Bekijk alle kantoorartikelen online. Geef je wand een stijlupgrade.


Jouw wand als blikvanger in je interieur?

De postkasten van Oostwoud zijn de finishing touch in uw project. Wand brievenbus in de historische stijl, van groenroestvrij . Vintage - retro - industrieel metalen postvak sorteervak archiefbak. Deze pin is ontdekt door amy vercammen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Staples Reclamehouder Awand.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Mailbox postvakken aanbied. Een nostalgische brievenbus met duif en tak als afbeelding. Brievenbus wand nostalgisch Wit. Met deze brievenbus gaan we even terug in de tijd. In meerdere kleuren verkrijgbare brievenbus met een dubbel postvak.


Het bovenste gedeelte is afsluitbaar en het onderste postvak is geschikt voor pakketjes. Optie: Frame of onderkast. Postkast voor wand - montage voorzien van postvakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts