dinsdag 18 oktober 2016

Marmer zelf schuren

Zelf marmer polijsten, hoe doe ik dat? Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals marmer een fluitje van een cent. Vaak lukt het specialisten op dit gebied om tien tot vijfentwintig vierkante meter van uw vloer te schuren op een dag.


Lees hier hoe u het zelf aanpakt zonder dure professionals in te huren. Als u de marmeren vloer zelf zou . En hoe werk je het marmeren blad weer af na het schuren ? Stenen om natuursteen te schuren polieren Volledige partij. Voor natuursteen bewerking , voor waterlijsten en om op te schuren. Schuur en polijst nu zelf alle soorten natuursteen!


Natuursteen polijsten en natuursteen schuren. De specialist in polijsten en slijpen van natuursteen en marmeren vloeren Al meer dan jaar ervaring in schuren en polijsten Maatwerk speciale vloeren. Met hout heb ik daar ruime ervaring mee, maar op marmer weet ik niet hoe.


Alles zelf gedaan, de vloer zelf klaar in à dagen (dag had prima (worden niet weer dof zoals tijdens het schuren ), weet je dat je goed zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts