dinsdag 4 oktober 2016

Time wond

Hoe moet je een doorligwond behandelen: een wond reinigen, verbinden of wisselen van verband. Hierdoor ontstaat er een duidelijkheid in het . De aanleiding voor het literatuuronderzoek was dat de rapportages van wonden beknopt en onvolledig werden beschreven. Hoewel een juiste wondzorg belangrijk is voor de genezing van de wonden , spelen. Het regelmatig evalueren van de wond vormt een essentieel onderdeel van het toepassen van het “E” –element van het TIME -principe, zodat niet-genezende .

TIME (DHN) en de chronische wonde. Werk preventief en heb aandacht voor pijn. Behandel de wonde volgens TIME principes.


Rapporteer de wondzorg, evalueer en stuur indien nodig bij . TIME model wordt beoordeeld in welke fase de wond zich bevindt, vervolgens . Gele oppervlakkige wond in combinatie met een necrose oplosser. De werkgroep is van mening dat om de status van de wond te classificeren en.

Rood-Geel-Zwart model de TIME aanpak te hanteren om een uniform en . Steriele hydrogel om droge wonden te bevochtigen. Aanbrengen in een laagje van. Zorginformatiebouwsteen: nl. De wondgenezing bij een complexe wond is verstoord in een van die vier. Topical antiseptic agents.


TIME -model (tissue-infection-moisture-edge). Teleconsultatie (dermatologie). Uit het onderzoek komt naar voren dat de zorg van complexe wonden niet. Wonde reinigen en spoelen.


Door het wegnemen van barrières ( TIME ) wordt de wondgenezing ondersteund. Onderzoek, 1e lijn 2e lijn, of lijns? Woundcare Consultant Society) en het TIME -model.


Welke instructies aan de patiënt met een wond van acute etiologie zijn van . Aspecten van de wond ( TIME ). Zuster kunt u even zeggen “WAT IN DE WOND ” moet?

Onderwerpen Wat is het TIME model? Acroniem voor vier factoren bij wondgenezing. LR schema: Het juiste verband voor elke wond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts