woensdag 21 september 2016

Voorraadrekken

Sla uw voorraad veilig en gemakkelijk op in onze voorraadrekken. Ontdek welk voorraadrek handig is voor u! Galantha voorraadrek - lagen - 36x92xcm. Zeer geschikt voor gebruik in huis.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Het stevige ontwerp van dit voorraadrek van Erro maakt het uitstekend geschikt voor het opbergen van al uw materialen.

U kunt met dit rek stellages opstellen, . Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Opbergrekken en stellingkasten van goede kwaliteit vind je bij Praxis. Kies uit een breed assortiment. Bestel jouw opbergrek of stellingkast direct online.


Vind voorraadrek or keukenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wandrekken bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Bestel ze direct online of kom naar een IKEA vestiging bij jou in de buurt. Voorraadrekken - Gratis 24-uurs levering bij bestellingen boven de € 50. De voorraadrekken van JackStack zijn zowel te gebruiken in of buiten koelcellen. Geschikt voor voedingswaren (HACCP) Losse leggers in polyethyleen, geschikt voor de vaatwas . Ruim assortiment rekken zoals wijnrekken, kledingrekken, wasrekken, schoenenrekken e. Vergelijk en bestel direct voor de laagste prijs online!


Op zoek naar kasten of rekken? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan kasten en rekken. Bekijk hier ons online aanbod! Sterke robuuste constructie van verchroomd staal met anticorrosie laag. Enkel geschikt voor niet vochtige ruimten.


Beschikbaar in diverse dieptes. Multifunctionele voorraadrekken van staal, ideaal voor het opbergen van voedingsmiddelen, servies of pannen. Bij ons vind u een ruim assortiment aan voorraadrekken van hoogwaardige kwaliteit. Handelgigant Uw specialist in horeca apparatuur, horeca benodigdheden . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Vogue voorraadrek 150x45cm - GAS-L9(Vogue).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts