maandag 26 september 2016

Ardex r1 waterdicht

Ardex Renovatiepleister R1. Met kimband zijn die goed waterdicht te maken, en dat heeft Patrick van . Heb jij een soortgelijke klus? Waterdicht door afwerking.


Voor gebruik op beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels, aardewerk en alle.

Aangeboden, halve zak (iets meer) ardex. Decoratieve afwerking ARDEX A9Flexmortel. Om de wanden waterdicht te maken, pas je de Transparante badkamer coating toe op de wanden.


Als het om pleisteren en uitvlakken van wand- en plafondoppervlakken gaat, hebben ARDEX wandegalisatiemortels reeds vele jaren hun deugdelijkheid . Blijvend witte cementgebonden renovatiepleister. Voor binnen, ook in natte ruimtes. Nu wil ik dat echt vervloekt goed waterdicht hebben, want ik wil straks jaar geen.


De badkamer wanden en vloer zijn afgewerkt met Beal Mortex in kleuren (nr 1820).

Geschikt voor als ondergrond in de natte ruimtes. En het aanbrengen van Beton Ciré. Gletten en pleisteren van wanden en plafonds, waarop worden aangebracht: behang, verf, dispersiestucmortels en andere wandbedekkingen. PCI Kimband (Afdichtingsband). ARDEX R(Renovatiepleister op cementbasis).


De totale laagdikte is circa mm (vanaf mm waterdicht ). De waterdichte beton ciré van CemColori is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals. Naadloze, waterdichte afwerking van vloeren,. Ondergrond is een betonstuuk ardex R. Advies van leverancier is deze te leggen in cement met voeg van epoxy,(moet hierdoor waterdicht worden). ARDEX DF 7ROLPLEISTER 18KG (arddf750).


Rals bovendorpel en stijl(enkel glas). In combinatie met de kimband maak je de badkamer waterdicht. Bij deze verkoop ik een nieuwe zaak ardex rrenovatiepleister.


Voor waterdichte naden Om er zeker van te zijn dat de aansluiting. En Het Enige Alternatief Voor Tegels!

VLK: Natte ruimte, maak hem waterdicht ! Voldoet aan de waterinwerkingsklassen W0-I, W1-I, W2-I en W3-I voor de scheurklasse R-I conform. Werk te Someren : Wanden uitgevlakt over bestaand tegelwerk met ardex r. Afgewerkt met Cemcolori Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts