donderdag 15 september 2016

Azijn op natuursteen

Azijn bijt zich in de steen, dus echt wegkrijgen zal niet meer lukken. Heb gehoord dat je dat niet moet schoonmaken met kalk verwijder middel. In natuursteen ziet ook kalk, dat tast je de steen aan. Mijn vriendin heeft een fles azijn laten vallen op onze leisteen. Vond het wel raar dat die tegels nog meer kosten dan de echte natuursteen.


Vlek v reiningingsproduct op blauwe steen posts jun.

Zwarte vloer netjes krijgen en houden posts aug. Vlekken op blauwe steen posts mrt. Waarom een natuurstenen vloer schoonmaken belangrijk is en hoe je. Veel mensen maken een natuurstenen vloer schoon met groene zeep, met soda of met schoonmaak azijn. Denk aan zoals vloeren van graniet , . Hoe kan je natuursteen reinigen en vetvlekken verwijderen?


Natuursteen reinigen of het verwijderen van vlekken uit een natuurstenen vloer. Er is fristi op een natuurstenen vloer gevallen waar nu de vlekken zichtbaar zijn. Met veel water schoongemaakt, maar krijg het niet weg.

Echter azijn is als zuur sterk genoeg om je fraaie natuursteen te beschadigen. Kalkhoudend natuursteen kan niet tegen zuren, het zal beschadigd raken. Hoe houd je een vloer van natuursteen schoon? Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde (bijvoorbeeld azijn ), want dat . Heb je net een prachtige natuurstenen vloer gelegd en er komt een vlek op. En wat blijkt: ze zijn niet te verwijderen.


We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen , zoals. Azijn en bleekmiddel zijn agressieve middelen en etsen of verbranden je steen. Een vlek is zeer moeilijk te verwijderen uit Hardsteen, azijn laten intrekken. Bij maasief eiken past overigens ook prachtig natuursteen zoals . In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer. Schoonmaakazijn is een eeuwenoud wondermiddeltje om mee schoon.


Let op bij terrastegels van natuursteen , zie onderstaande opmerking. Voor het onderhoud van natuursteen zoals marmer, graniet , basalt en. Gebruik ook geen azijn of agressieve, schurende reinigingsmiddelen.


Nibo Stone natuursteen en keramiek geeft tips voor het schoonmaken en onderhouden van natuursteen - of keramische tuintegels. Hoe je een natuursteen terras reinigt na de plaatsing, preventief behandelt en kan. Laat een heel klein druppeltje azijn op het natuursteen vallen, begint het druppeltje te bruizen of te schuimen dan heeft u een zeer hoge kalkwaarde in het.

Mag ik natuursteen reinigen met azijn ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts