donderdag 8 september 2016

Ophangrek wijnglazen

EBM Ophangrek combrichon glasophangrek wand en plafond model. Deze moderne glazen houder maakt het opslaan van uw glaswerk ordelijk. Geschikt voor wijn, cocktail of bierglazen met voetstuk. Met een ophangrek voor uw glazen kunt u eenvoudig, handig en hygienisch uw glazen bewaren.


Het rek is makkelijk te monteren en al snel heeft u een . Rek voor wijnglazen en koksmessen (glazenhouder en messenhouder)? Vind glazenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Hang uw glazen eenvoudig op aan een glasophangrek.


Gratis verzending en levering binnen. Levertijd - werkdagen. Een glasrek met vijf sleuven biedt bijvoorbeeld plaats aan meer dan wijnglazen maar u vindt in onze webshop ook enkelvoudige glazenrekken van chroom . Schoenenkast met lade en glazen schap wit hout. Bierglas rek Glazen 40x15x29cm.


Rek van chrome om glazen in te hangen, zeer handig want het bespaart enorm veel kastruimte! Je zocht naar: wijnglas rek! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Rek met aparte glazen schuifjes, voor suiker, bloem en dergelijke. Enkel gebruikt als doopsuikerstandaard. Afmetingen: breedte x diepte 3x hoogte cm . Kan aan het plafon bar of onder balken gemonteerd worden. Ophangrek voor glazen van verchroomd staal, inclusief bevestigingsmateriaal.


Met onze veelzijdige wandopbergers benut je elke centimeter van je keuken optimaal. We hebben alles van wandplanken en wandkasten tot rekken en . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wijnglazen aanbied. Kopjes,wijnglazen of zelfs afwas-borsteltjes.


Alles hangt u nu gemakkelijk aan deze superhandige ophanghaken. Uw keuken en kastjes keurig opgeruimd . Op deze pagina vindt u een aantal glazenrekken voor de horeca bar met prijzen en afbeeldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts