vrijdag 9 september 2016

Kwink van de week

Gratis katern voor de Week tegen Pesten. Gouden Weken tips voor de basisscholen. Internet: Valt je iets op? Kinderen komen steeds vaker en ook op jongere leeftijd in aanraking met internet.


Bij de methode KWINK, hoort een KWINK van de week.

Weet u wie of wat kan helpen tegen pesten? Wat is er cruciaal bij pestpreventie? Ook bij een proefabonnement . Een ruzie is namelijk helemaal niet erg en je kunt er niet altijd wat aan doen dat je ruzie . De kwink van deze week is: Onderbouw: Grapje?


Midden- en bovenbouw: Stootje? Vraag uw kind eens wat dit inhoudt.

Van tot oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding en de Kinderboekenweek die dit jaar tegelijkertijd plaatsvinden. Voor de kinderen zijn er . Inclusief burgerschap en mediawijsheid. Er is enthousiast gesproken, gewerkt en . Hoe functioneert de Inspectie Leefomgeving en Transport? VANAVOND: OUDERBIJEENKOMST KWINK 20.


Om het u gemakkelijk te maken mailen we deze week verschillende gratis. Juf Anneke van den Berg zal vanaf volgende week elke maandag en. Komende week starten alle groepen met de tweede les. Een aantal leerlingen is afgelopen week gestart op onze school.


Kwink zo goed past bij PBS. Omgaan met elkaars persoonlijke ruimte. Elkaar aanspreken op gedrag. Elke groep verdeelt één les over twee weken , zo komt het onderwerp in de week regelmatig terug. We hopen zo ook op deze manier de .

Deze week en volgende week is De KWINK VAN DE WEEK : Wees aardig voor elkaar en behandel elkaar zoals je zelf behandeld wilt worden. De eerste weken van een schooljaar zijn van groot belang voor het vormen van een. Al deze vaardigheden en oefeningen dragen bij aan een fijn . Zoals eerder gemel is er de afgelopen weken hard gewerkt om alle klaslokalen weer op orde te krijgen voor het nieuwe . De eerste zes weken van het schooljaar besteden we extra aandacht aan de.


Daarom hebben we de weken tot de herfstvakantie omgedoopt tot de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts