maandag 12 september 2016

Meubels op maat haarlem

Massief houten meubels op maat. Het grootste gedeelte van de tijd ben ik bezig met het maken van meubels op maat. Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat.


De meubelen die wij voor u maken zijn uniek. Eigenaar Rick Meijer luistert goed naar de wensen van de klant .

Ambachtelijke meubels op maat. De werkplaats is in Haarlem. Design, meubelmakerij en interieurbouw, ontwerpt en realiseert meubels en . Santpoort Haarlem IJmuiden Overveen Bloemendaal Velserbroek. Meubelmakerij in Haarlem. Wij kunnen u meubels op maat leveren als het gaat over bijvoorbeeld.


U kunt ook door ons uw meubel op maat laten ontwerpen.

Levering Binnen Werkdagen. Kastenmaker Haarlem , unieke ontwerpen en alle kasten op maat gemaakt,. Aandacht, maatwerk, service en een grote verscheidenheid aan hele mooie meubels. Handgemaakt en op maat verzorgd door onze meubelmakerij, maar ook . Kies uit de beste meubelmakers uit Haarlem ! Wilt u een meubelstuk op maat laten maken? Vind gemakkelijk de juiste vakman die uw kast , tafel, bank of stoel.


Onze passie voor meubels zit niet alleen in het verzamelen van de mooiste stukken, maar ook in het verfraaien en zelf maken. Onze specialiteit ligt in het naar . Bekijk onze veelzijdigheid en krijg een . Pim van der Schaft: meubelen op maat. Al dertig jaar maak ik meubelen op maat , van klassiek tot modern. Door de jaren heen heb ik vele klanten naar volle . Op maat gemaakte meubels zijn een verrijking van uw interieur en uw ruimte wordt hierdoor.


Boekenkast op maat Haarlem. Wij ontwerpen en vervaardigen meubelen en interieurbetimmeringen voor u op maat.

Deze demontabele kast heeft een . Uitgangspunten voor het ontwerp zijn uw wensen . Voor diverse opdrachtgevers heb ik meubels op maat gemaakt. Naast inbouwkasten van diverse houtsoorten zoals bijvoorbeeld steigerhout en tweedehands . Ieder meubelstuk dat ik maak wordt op maat , en met zorg en aandacht, gemaakt. Ik lever aan klanten in de regio Amsterdam, Haarlem en Kennemerland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts